Céginformációk

A  történet 2010-ben kezdődött, amely az IKR Gépkereskedelmi Kft alapításának az éve, Bábolna központtal. A nagy vízválasztó pedig a 2014-es év, amikor a korábbi évek alatt bejáratott szolgáltatások illetve tevékenységek köre nagyban kibővült. Mára elmondható, hogy ügyfeleink számára mind erőgépben, mind munkagép kategóriában rendkívül széles modellválasztékot kínálunk, folyamatosan követve a piac igényeit, minden gazdaság számára ár-érték arányban a legmegfelelőbb megoldást.

2016.október 12-től cégünk a McCormick márka kizárólagos képviseletét látja el szinte az ország teljes területén. Az 1831-ben Chicagóból indult, világszerte ismert és népszerű márka a magyarországi piacon nem volt ez idáig kellő számban reprezentálva, de az olasz ArgoTractors gyár elmúlt évi fejlesztéseinek köszönhetően - megalkotva a McCormick márka "X" generációját - egy minőségben és árban is minden igényt kielégítő modellválasztékot hoztak létre a gazdák számára, így egészen biztos, hogy a márka hamarosan a magyarországi piacon is előkelőbb pozíciót ér el. Az IKR Gépekreskedelmi Kft értékesítő, alkatrészellátó, és szerviz csapata a hét minden napján áll régi, és új ügyfelei rendelkezésére, legyen az az ország legeldugottabb szeglete is, követve az IKR hagyományokat .

Kisegítő traktorként a gazdaságokba pedig ajánljuk Magyarország legnépszerűbb erőgép márkáját, az MTZ-t, mely erőgépek teljes palettáját forgalmazza cégünk  - természetesen megfelelő alkatrész és szerviz háttár biztosítása mellett - szintén országos szinten.

2015 óta cégünk látja el az Olaszországban piacvezető ANGELONI munkagépek magyarországi hivatalos márkaképviseletét. A márka 40 éves múltra tekint vissza, és folyamatos tesztelésekkel a gyár agglomerációján - ahol rendkívül kötött talajok vannak - fejlesztették ki gépcsaládjaikat, így nem csoda, hogy a gyártó a gépeire 2 év, de a legtöbb gépre 5 év garanciát mer vállalni. Ez magáért beszél, és nem menjünk el az ár mellett sem, hisz hihetetlen kedvező árakon tudjuk ezeket a gépeket ügyfeleink számára kínálni.

Az Angliában piacvezető CLAYDON direkt(sor)vetőgépek hazai márkaképviseletét 2016-tól látjuk el Magyarországon. Törekedve az IKR hagyományok követésére az ügyfeleinknek továbbra is a legjobb alternatívákat igyekszünk kínálni a mezőgazdaság bármely területén. A CLAYDON sorvetőgéppekkel a hagyományos, szántásos talajműveléshez képest ötödannyi idő alatt elvégezhető a vetés, és a költségek is közel 70 százalékkal alacsonyabbak.  

Megbízható társ a szállításban a STETZL, melynek országos márkaképviseletét látja el cégünk, így Európa legszélesebb pótkocsi kínálatát tudjuk biztosítani partnereink számára, legyen az bármilyen mezőgazdasági pótkocsi (forgózsámolyos, egytengelyes, tandem) kommunális pótkocsi, speciális felépítésű pótkocsi, de kiemelném az országban közkedvelt STETZL ló illetve állatszállító utánfutókat is.
       
És végül, de nem utolsó sorban ne feledkezzünk meg a terményszárításról, tárolásról sem, amiben ugyancsak a széles kínálatot nyújtunk a gazdálkodók számára. A francia FAO terményszárító garantáltan alkalmas a mezőgazdasági termények gazdaságos energia felhasználás melletti jó minőségben történő szárítására, a betakarítási minőségi értékek megőrzése és a környezetvédelmi követelmények betartása mellett. Mobil szárítókból pedig az olasz AGREX szárítók kínáljuk ügyfeleink számára. Továbbá a partnerek igényeihez mérten az IKR Gépkereskedelmi Kft. vállalja terménytárolók, sík tárolok teljeskörü kivitelezését az ország egész területén. 

Összegezve cégünkről elmondható, hogy szakértő csapatunkkal és tudásunkkal, egy mai modern gazdaságot el tudunk látni a működéshez szükséges minden lehetséges alternatívával, és töretlenül azon dolgozunk, hogy a jövőt tekintve továbbra is az IKR Gépkereskedelmi Kft maradjon a  gazdálkodók partnere a sikerhez. Cégünk rövid távú programja között szerepel, hogy sokkal szorosabbá tesszük kapcsolattartásunkat termelő partnereinkkel. Folyamatosan várjuk vevőink visszajelzését, hiszen szolgáltatásaink minőségének javítása, folyamatosan napirenden tartott, kiemelt célkitűzésünk.

Bánki Loránd
ügyvezetó igazgató
Kiemelt partnereink