Céginformációk

  A történet 2010-ben kezdődött, amely az IKR Gépkereskedelmi Kft alapításának az éve Bábolna központtal, a nagy vízválasztó pedig a 2014-es év, ahol a korábbi évek alatt bejáratott szolgáltatások illetve tevékenységek köre nagyban kibővült. Az IKR Kereskedelmi Zrt-nél kialakult csődvédelmi helyzetet követően még 2013 év végén született egyesség a KUHN csoporttal, így a forgalmazási jogokat 2014 január 1-től az IKR Gépkereskedelmi Kft vette át. Minőségi munkaeszközök széles választékát tudjuk ezáltal a partnerek számára biztosítani, egy olyan mezőgazdasági munkagép gyártótól, aki kutatókkal, tudományos szakemberekkel és gazdálkodókkal ápolt szoros kapcsolat hasznosításával világszerte új munkaeszközöket fejleszt a gazdálkodók folyton változó igényeit kielégítve, így cégünk is büszke arra, hogy a gazdaságok által támasztott követelményekben legyen az versenyképesség, jövedelmezőség az általunk forgalmazott KUHN termékcsalád bármely tagja megbízható partner lehet. A megbízhatóságról továbbra is országos lefedettségű szerviz háttérrel és alkatrészellátással gondoskodunk.

        Jó munkagéphez megbízható erőgép szükséges, ugyancsak a 2013-as év végén kötöttünk szerződést az Austro Diesel-el, így a világpiac egyik vezető traktor márkája a Massey Ferguson teljes termékpalettáját 19,5LE-től egészen 400LE-ig tudjuk biztosítani partnereink számára folyamatos akciókkal, és kiemelkedően jó finanszírozási lehetőségekkel. Kamatmentes lóerők elnevezéssel 0% kamat, 4 egyenlő törlesztő részlet, 3 év futamidő, és 25% kezdő befizetés mellett biztosítani tudjuk az egyik legjobb finanszírozási kondíciót a piacon. Az Austro Diesel partneri köréhez való csatlakozással cégünk a valaha látott legjobb Massey Ferguson termékkínálatot forgalmazhatja Komárom-Esztergom, Somogy megye és Fejér megye területén, továbbá csatlakoztunk az Austro Diesel díjnyertes 24 órán belüli alkatrész ellátási rendszeréhez, amely a gyakorlatban garantálja a piacvezető szerviztámogatást: az egy nap 16:00 óráig leadott alkatrészek másnap reggel nyolc órára a kért helyszínre érkeznek Magyarország bármely pontjára. A forgalmazásunk alá eső területeken garantáljuk partnereinknek a kifogástalan szerviz hátteret. Folyamatosan képzett szakembereinkkel, jól felszerelt szerviz autóinkkal a nap 24 órájában állunk a partnerek rendelkezésére.

        Mi hiányozhat még egy mai modern gazdaságból? Természetesen egy megbízható társ a szállításban. Az IKR Gépkereskedelmi Kft gépkínálata az idei évtől az osztrák Kirchner und Söhne Gmbh termékkörével bővül. Ezzel a szervestrágyaszórók és kiközvetítő kocsik piacán széles termékkínálattal, minőségi gépekkel tudjuk kiszolgálni a gazdálkodókat. A gyártó szavaival élve a mi mottónk is "Minden gazdaság számára optimális gépet kínálni" A betakarítógépek teljesítménynövekedése nagy kihívást jelent a szállító járműveknek a terménytárolóig való beszállításban. Kirchner kiközvetítőkocsik 21,25,28 és 32m3-es kivitelben érhetőek el az IKR Gépkereskedelmi Kft kínálatán. Ugyancsak egy megbízható társ a szállításban a STETZL, melynek országos márkaképviseletét látja el cégünk, így Európa legszélesebb pótkocsi kínálatát tudjuk biztosítani partnereink számára legyen az bármilyen mezőgazdasági pótkocsi (forgózsámolyos, egytengelyes, tandem) kommunális pótkocsi, speciális felépítésű pótkocsi, de kiemelném az országban közkedvelt STETZL ló illetve állatszállító utánfutókat is. Ne feledkezzünk meg a növényvédelemről sem.

        Az idei év májusától a nagyteljesítményű Cummins turbódízel motorral felszerelt Hagie önjáró permetezőgépek országos forgalmazási jogát vettük át. A gazdák körében nagyon kedvelt márka, hiszen a Hagie nagy előnye, hogy a szórókeret elől van rajta elhelyezve. Igaz nagy vitákat gerjeszt a szakmában, hogy melyik is az ideális, a hátsó vagy az első felfüggesztés, viszont a kezelők elmondásai alapján egy 27m vagy 36m széles keret esetén sokkal kedvezőbb ez a fajta kialakítás, illetve a gép legnagyobb előnye a cserélhető eszköz lehetőség. A tápkultivátoros megoldással egyértelműen növelhető a gép kihasználhatósága. Amikor a többi kultivátor kiszorul a kukoricából a Hagie-vel akár 2 méteres állományban is lehet dolgozni jelentéktelen károkozás mellett, nagyon jó minőségben. Kompakt felépítés, 1,8 méteres hasmagasság, 3785l- 6050l-es permetlé tartály, és számos olyan technikai megoldás, ami a legdurvább szántóföldi és mezőgazdasági körülmények között megállja a helyét. Magasan képzett szervizszerelőink állnak rendelkezésre, bármilyen szervizigény megoldásához szükséges felszereléssel, illetve az alkatrész ellátást is folyamatosan töltött raktárkészletről biztosítjuk.

        És végül, de nem utolsó sorban ne feledkezzünk meg a terményszárításról, tárolásról sem, amiben ugyancsak a széles kínálatot nyújtunk a gazdálkodók számára. A francia FAO terményszárító garantáltan alkalmas a mezőgazdasági termények gazdaságos energia felhasználás melletti jó minőségben történő szárítására,a betakarítási minőségi értékek megőrzése és a környezetvédelmi követelmények betartása mellett. Továbbá a partnerek igényeihez mérten az IKR Gépkereskedelmi Kft vállalja terménytárolók, sík tárolok teljeskörü kivitelezését az ország egész területén.

        Összegezve cégünkről elmondható, hogy szakértő csapatunkkal és tudásunkkal, egy mai modern gazdaságot el tudunk látni a működéshez szükséges minden lehetséges alternatívával, és töretlenül azon dolgozunk, hogy a jövőt tekintve továbbra is az IKR Gépkereskedelmi Kft maradjon a  gazdálkodók partnere, a sikerhez. Cégünk rövid távú programja között szerepel, hogy sokkal szorosabbá tesszük kapcsolattartásunkat termelő partnereinkkel. Folyamatosan várjuk vevőink visszajelzését, hiszen szolgáltatásaink minőségének javítása, folyamatosan napirenden tartott, kiemelt célkitűzésünk.

Kiemelt partnereink