Finanszírozás

Massey Ferguson finanszírozási akció

0% kamat, 3 év futamidő, 4 egyenlő törlesztő részlet

Továbbra is elérhető a Massey Ferguson egyedi, kamatmentes finanszírozási konstrukciója!

Minden MF traktor (69-től egészen 400 LE-ig), kombájn (5,6,8 ládás és hibrid) és nagy szögletes bálázó részt vesz az akcióban, amely kamatmentes hitel mellett 25% önerő befizetésével teszi lehetővé a modern és hatékony MF technika beszerzését.

Változatosság és kiszámíthatóság egyben! – a konstrukció rendkívül egyszerű: a kialkudott vételárat pusztán néggyel szükséges elosztani, hogy megkapjuk az éves törlesztő részleteket. Így már a szerződéskötéskor tudjuk, hogy mennyit fizetünk vissza minden évben egyszeri alkalommal*.
Ez teljes kiszámíthatóságot eredményez a rugalmasság megtartásával.

Nincsenek év közbeni tőke vagy kamattörlesztések, az egy éves fizetési periódus tervezhetővé és kigazdálkodhatóvá teszi a konstrukciót. 12 hónap alatt bizonyosan lesz olyan termény, eredmény vagy bérmunka, amelynek a bevételeiből lehet fedezni a mindig állandó törlesztő részleteket.

Egyéb tudnivalók a finanszírozásról– kik vehetnek részt benne?

A finanszírozásban résztvevők köre nagyon széleskörű. Az érdeklődőnek pusztán ÁFA körben szükséges gazdálkodni, illetve közösségi adószámmal kell rendelkeznie. Amennyiben nem rendelkezik EU-s adószámmal, annak kiváltása egynapos rutinfeladat.

Kiemelt partnereink