Bábolnai Nemzetközi Gazdanapok

Tisztelt Partnerünk!

Egy év kihagyással, idén ismét megrendezésre kerül a Bábolnai Gazdanapok, immár 30. alkalommal.

Az IKR Gépkereskedelmi Kft az idei évben a megszokottól eltérően az IKR Park területén Nyílt Napot rendez, így cégünk kiállítása az IKR Park előtt foglal helyet. Szeretettel meghívjuk a rendezvényre, melyre augusztus 31 és szeptember 03 között kerül sor.

A BELÉPÉS INGYENES!

 

 

Az IKR Park bejárata melletti szántóföldön (a Bábolnai Gazdanapon az idei évben csak nálunk) az első három kiállítási napon (szerda, csütörtök, péntek) 14 órai kezdettel gyakorlati bemutatót tartunk, itt olyan újdonságokat mutatunk be, mint a világ szántóföldjein egyre gyorsabban terjedő, rendkívüli költségtakarékosságot eredményező CLAYDON direkt vetési technológia, az ANGELONI talajlazítók és ekék munkája és sok más újdonság.

 

 

Külön érdekessége kiállításunknak, ezen belül a gyakorlati bemutatónak, az OREC japán kisgépek bemutatása, ezek a rendkívül praktikus, professzionális önjáró gépek nagy segítséget nyújtanak a gazdálkodóknak, erdészeknek, szőlészeknek, gyümölcsös gazdálkodóknak a növényi maradékok aprításában, mulcs készítésben.

 

Az IKR Parkban, az IKR Oktatási Központban alkatrész börzét tartunk, ahol minden eddiginél alacsonyabb árakon árusítjuk ki készleteinket.

Az IKR Parkban, a Cornmill Kft. standján az érdeklődők folyamatosan tájékozódhatnak az aktuális terményárakról és tendenciákról, a társaság szakemberei a helyszínen terményfelvásárlási szerződésekkel is a gazdák rendelkezésére állnak.

 

 

Érkezéskor kérjük, regisztráljon az IKR Park személy-bejáratánál (buszmegálló mögötti kapu). A regisztrált érdeklődőket vendégül látjuk az IKR Park éttermében. Őszintén reméljük, hogy sikerül személyesen találkoznunk a rendezvényen, az IKR Parkban!

Kiemelt partnereink